dimecres, 17 de març del 2010

Racons

M'agrada que a les cases on viuen nens es noti. També m'agrada que els nens "sentin" que totes les cambres de la casa son les seves cambres; per això intento que la petita tingui racons per tota la casa. Avui us ensenyo un parell.



La seva cuineta que esta integrada dins la cuina gran. La veritat, només "cuina" quan venen amigues a casa ja que quan estem soles cuina amb mi de veritat; però ens serveix perque tingui estris de la vida diària: té un drap penjat que va decidir "apropiar-se" l'última vegada que en vaig comprar, quan li cau alguna cosa a terra fa servir aquest per recollir-la. Al prestatge de dalt a la dreta té els seus gots i la seva ampolla d'aigua, així quan té set no necessita demanar-nos res (els plats els tenim al seu abast en un calaix baix, però els gots els tenim en un prestatge alt -coses de l'organització-). I a sobre de la cuina podeu veure una ouera de cartro, aquesta ha estat reciclada per l'Àfrica, rescatada de les escombreries s'ha convertit el porta-guixos de colors per escriure a la pissarra que hi ha al costat.
Al costat dret té un penjador on hi han els davantals i les seves pinces d'estendre la roba. En fi, una cuina completeta :D



El seu racó natural, es troba a l'entrada de casa; al principi vam pensar que aquest prestatge el fariem servir per deixar les sabates, però finalment vam trobar més maco anar deixant tot el que ella va arreplegant de tot arreu (carrer, camp, parc, platja...). Quan va veure que ho posavem aquí li va encantar; a més així ho té més a l'abast i de vegades juga i després ho torna a deixar al prestatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada