dimecres, 19 de maig del 2010

Projecte conjunt: l'Hort

La Meni ens ha fet una proposta d'allò més interessant (com sempre), la paraula per aquesta quincena era HORT. En aquest cas pero, encara que no hagues fet la proposta, trovarieu una entrada semblant a aquesta tard o dora...

Vam comprar unes quantes llavors a Biocultura, de moment, i com que som molt novates ens em decantat per l'hort aromàtic: alfabrega, menta, camamilla, calendula, i julivert (ens van regalar un sobret d'ipomea, a veure que tal es).

Primer vaig preparar tot el material, la veritat, es que costa una miqueta que no comencin fins que no esta tot preparat, però trovo que es un bon exercici aixó de fer-los esperar a tenir-ho tot llest...



Hem decidit fer planter, i ho hem fet amb una caixa d'ous que, segons el sobret de les llavors, es biodegradable i ho podem posar així tal qual dins el test quan arrivi el moment (no sigui que matem la pobra planteta en traspantar-la ;)



Afeguim les llavors...



I humitejem una mica... Hem de pulveritzar un parell de cops a la setmana.



Bé, ja fa un parell de setmanetes que vam fer tot això i encara no es veu res de res... concedim-nos el benefici del dubte i confiem en que tard o dora sortirà alguna coseta (si no som capaces de fer creixer camamilla, apaga i vamonos!).

Per un altra banda, ens vam fer amb una stevia i, com que semblava que estava una mica "encongida" la vam trasplantar a una "casa" més gran...






L'Àfrica estava moooolt contenta amb tot el que va fer, més que contenta, se la veia orgullosa :)

Gràcies Meni!

5 comentaris:

  1. hola Sabrina, com va això? nosaltres també ho fem lo de les oueres... He vist que has posat el botó de la Menhi, jo no m'en surto, ho he probat varies vegades, podries ajudar-me? li vaig enviar un missatge a ella i no em va respondre. Jo ho copio tot i em dona que no és correcte, alguna cosa faig malament! Petons, Núria.

    ResponElimina
  2. Sabrina, qué riquiña, con qué delicadez hace todo :)

    Mira, puedes unirte en este post: http://dalleuncolinho.blogspot.com/2010/05/proyecto-conjunto-huerto.html (perdona por no haber venido antes)

    Un petó grand e gracies per participar :D

    ResponElimina
  3. fil de seda: ¿Por qué te da error? qué te pone? qué raro :(

    ResponElimina