dijous, 27 de maig del 2010

Repte del mes



He decidit obrir una secció al blog: REPTE DEL MES

M'he proposat fer-me un repte cada mes, i de passada llarçar-lo a la blogosfera per si algú em vol seguir.

La idea es fer o deixar de fer alguna cosa per tal de fomentar bons costums o adonar-nos de l'ús/abús que fem de segons que. No cal dir que cadascú s'ho pot arreglar com millor li vingui i fer el repte a mitjes, per exemple.

Es molt probable que alguns d'aquests reptes ja formin part de la vostra vida quotidiana, doncs, si voleu, ens podeu explicar quan vau fer el canvi, perquè, quines millores heu trobat,...

A finals de cada mes obriré una entrada per tal que penjem els enllaços als nostres respectius reptes i proposaré un repte pel mes següent. Ara tinc unes quantes idees, però s'accepten les vostres per quan s'esgotin... :)

El repte per aquest mes de juny es: LA SETMANA SENSE COMPRAR

8 comentaris:

  1. Molt bona idea! Mira que comprem poc, però no sé si aconseguiríem una setmana sense comprar res de res!! Un bon repte! Gràcies!

    ResponElimina
  2. uff que buena idea . aqui estamos hace 1 mes que no hay TV , lo complicado es vencer la costumbre. O comer sin sal . en eso estamos.

    ResponElimina
  3. Que bé que us agradi!

    Gràcies a totes!

    ResponElimina
  4. Quina idea més divertida Sabrina!
    Això de la setmana sense comprar vols dir realment: "res de res" o es només sense comprar res que podem viure sense. Vull dir que de menjar sempre en comprem alguna cosa en una setmana, bueno, crec jo, m'hi fixaré, perque nosaltres realment també som de comprar poquet, o de comprar tot de cop (compres grans de menjar vull dir) així no és tan exepcional no comprar res durant uns quants dies. O compro molt material educatiu a l'estiu de segona ma i durant l'any no compro gairebé res.
    Clar aixó de no comprar res durant una setmana és com molt relatiu segons com t'ho miris. Si el dissabte abans t'ho prepares i gastes 1000 euros (que jo no tinc jejeje). Ara m'ha fet pensar tot això. hum, em fixaré quants dies de vegades estic sense comprar res.... mai m'he fixat.
    Gracies! Va bé de tant en tant parar-se i pensar en el que fem que de vegades fem les coses i ni ens donem compte.

    ResponElimina
  5. La idea es res de res, encara que jo he fet trampes precisament perque no m'he l'havia preparat gens, jeje. Us ho explicaré tot bé diumenge o dilluns: la meva setmana sense compra es aquesta

    ResponElimina
  6. Y yo me entero ahora!! qué despiste por diossssssssss :)

    ResponElimina
  7. Jaja, meni, lo bueno de estos retos, es que los puedes hacer cuando a ti te vayan bien...

    Un besazo

    ResponElimina