divendres, 17 de setembre del 2010

Setmana sense compra


Si, ja se, era el repte del mes de juny, pero em sortia aixó de posar el link. Avui, gràcies a Silvia ho he "descobert"... (ja t'he donat les gràcies, oi Silvia?)

A veure si algú s'anima...

Aprofito per proposar un repte pel mes d'octubre: fem una joguina cada setmana (almenys fem 1 aquest mes...). Al tanto, he dit JOGUINA, se que costarà, pero... no ha de ser material didàctic :D


4 comentaris:

  1. Qué bonito reto, hacer un juguete. Si puedo me apunto y si no al menos me pasaré para ver lo que habéis hecho.

    ResponElimina
  2. Em sembla un repta preciós. Encara que jo continuaré amb l'anterior i fins i tot ho vull ampliar. Jo intentaré tot el mes d'octubre de no comprar res didactic ni construir tampoc res didactic jo mateixa. Uf, quin repte més difícil serà això per mi jajaja!
    Però ultimament tenim la casa una mica massa plena de coses i hem d'aprendre crec de fer amb el que tenim. Hi ha tantes coses tan xules por allí que un s'atabala.
    No sé si ho aconseguiré jajajaj!
    Sort amb el vostre rebte de fer una juguina a la setmana. Nosaltres ja en tenim prou diría jo. I gracies per enrecordar-nos dels reptes!

    ResponElimina
  3. Dons em sembla que ens apuntem. De fet ja hem començat, hem fet un bonic arc de san martí de fusta. Eiii...I no és per aprendre els colors eh!!

    Besitos

    ResponElimina
  4. Celebro que us agradi! Espero les vostres entrades.

    Marvan, també pots fer una entrada de "Em estat un mes sense fer cap material" que serà benvingut :D

    Petons a totes

    ResponElimina