dimecres, 29 de setembre de 2010

Les mates de l'IKEA

Crec que ja us he dit que estic re-organitzant l'habitació de les joguines, si, ja fa temps, però a casa meva les coses van a poc a poc...

No se vosaltres, però jo, quan faig re-organitzacíons, es fàcil que acabi a l'IKEA, com ha passat aquest cop. Dilluns ens vam plantar allà i portem 2 matins muntant mobles:Hem confirmat que les matemàtiques estan a tot arreu un cop més:
A: Ara que mama?
Jo: Ara, 4 cargols!
A: Té!
A: I ara?
Jo: Ara van 4 rodones d'aquelles que t'agraden
A: Aquí hi han 3, doncs he d'agafar un altre...
A: I on poso la fusteta?
Jo: al forat que fa 2
I així tota l'estonaLa Mara, per la seva banda, s'ha aixecat just per donar les darreres instruccions de muntatgeI fer el control de qualitatI per postres, una sorpreseta!
Quan un del mobles ja estava muntat i mig ple. L'Àfrica ha agafat el metro l'ha posat i ha dit: això fa trenta-dos. Jo, de seguida m'he apropat, i si, estava al 32. M'ha sorprés perquè no n'em parlat mai específicament de les desenes, si que en sent parlar a tothom, clar! però mai li he dit que un 3 i un 2 junts s'anomena 32, bè, ja he comprovat que no cal ;)

3 comentaris:

 1. Casualidades de la vida, justo hoy hicimos matemáticas en mi escuela montando un mueble blanco de Ikea!!!! (estantería para el material Montessori que ya no nos cabe)

  besos.

  ResponElimina
 2. Jajaja! Y claro, al ver el título has pensado ¿Quien nos ha estado espiando?

  Si te fijas, la caja que sale al lado del metro es la 3a caja de colores y también se ve un cachito de la escalera marrón...(aqui viene el emtoticono ese que se pone rojo) ;)

  ResponElimina
 3. jajaaj y yo que iba a preguntar ...y esa caja sospechosa Montesori!!

  Fins dissabte

  ResponElimina