dilluns, 7 de juny del 2010

Els 3 pesols

Fa unes quantes setmanes vam iniciar un experiment. Shhht, us explico un secret, no era només un experiment per l'Àfrica, jo tampoc sabia ben bé que passaria. Bé doncs, vam posar 3 pesos en 3 vasets, un sense aigua i sense res, l'altre amb una mica d'aigua i el tercer amb un cotó fluix humit.



Al cap d'una setmana el pesol que no li haviem posat res estava dur com una pedra i molt arrugat i el papa hi va afegir una miqueta d'aigua.

El resultat ha estat aquest. Si, el que té aquestes fulletes es el pesol que es va quedar sec (mai ho hagués dit), el que hi vam posar aigua te molt mala pinta (no surt res a la foto) s'ha obert i l'aigua s'ha fet com una pasta i el del cotó fluix, doncs tampoc dona senyals de vida (mai millor dit). Aquests dos darrers els em deixat uns dies més per donar-li un altra oportunitat (a veure si ens sorprenen).



El supervivent ha esta plantat i aquí esta la prova...










Si, de test em agafat un pot de quallada... si continua creixent ja el transplantarem en un test de veritat ;)

En acabar he volgut agafar l'escombra per recollir tota la terra que s'havia escampat per terra i l'Àfrica m'ha dit: "No, agafo la meva", ha agafat l'escombra, la mopa i el recollidor i...





Voilà, tot net com una patena :)

4 comentaris:

  1. i segur que s'havia de fer amb un pèsol fresc? Segurament que si, però em pica la curiositat de què hagués passat amb 3 pèsols secs... Potser ho hauré de provar!

    ResponElimina
  2. Dons sí que és un experiment, no hauría apostat mai pel pobre pesolet sec...!!

    Petons

    ResponElimina
  3. Bufff!

    Segur que torno a repetir l'experiment i em surt un altra cosa... o no, ves a saber; potser ho torno a provar i així fem estadistica també :D

    ResponElimina