dimecres, 24 de novembre del 2010

Picar lletres

No se als vostres fills, però a la meva li motiva molt l'ordinador.

De tant en tant, em demana picar lletres i números. Dels números si que n'és conscient, però les lletres les pica sense cap sentit...

Ahir, però, quan anavem cap a casa després de celebrar un aniversari amb uns amics, li va dir al seu pare:
- Papa, com s'escriu camping?
Son pare va començar a deletrejar C-A-M-P-I-N-G i ella va contestar
- Quan arrivem a casa ho vull picar amb el teclat
:o

Si, si, no se li va oblidar, quan vam arrivar a casa, va demanar el teclat, eren quarts de dotze (si, a la meva filla li sol venir la inspiració a deshores, que hi farem!).
En Goyo li volia senyalar les tecles amb el dit a mida que li anava dient les lletres i l'Àfrica li va dir:
- No, no me les ensenyis, posa-les en un paper i les busco jo.
:o

Vaig recordar que tenia desat aquest abecedari que fa servir la Marta a la seva escola. Esta força bé, perquè es carrega tot el debat de si primer les majúscules, les d'imprenta o la lletra lligada, ja que, com podeu veure, estan totes tres a la mateixa tarjeta.



Bé, l'Àfrica va escriure CAMPING (amb majúscules), buscant tota sola les lletres al teclat. Quan va acabar la vaig veure satisfeta.

2 comentaris:

  1. Pues ahora mismo tengo a Marc sentado en mi falda venga a escribir: me pide que le ponga "eso de las letras" en el ordenador que va a escribir. Va diciendo palabras y me pregunta con qué letras se escriben y va haciendo. A veces incluso sólo con ir pronunciando poco a poco la palabra sabe ya qué letra toca. Y como Àfrica, tampoco quiere que le diga donde está la letra, le fascina eso de buscarlas por el teclado. Otras veces se vuelve loco tecleando letras sin sentido y después pide que le leas lo que ha escrito..bastante impronunciable porque parece que las vocales no existen para él.

    ResponElimina
  2. jajaja, parece que todos hacen las mismas cosas!
    Africa también quiere que le lea las palabras que escribe, menos mal que mete Ys :D

    Un abrazo
    Por cierto, soy consciente que tengo un correo por contestarte...

    ResponElimina