dimarts, 5 d’octubre del 2010

L'ingredient màgic

Aquest matí, l'Àfrica m'ha dit que volia dinar verdura i, a més, que la volia preparar ella.

Bé, li he proposat fer carbassó, que era el que ens quedava a casa, i li ha semblat bé, li he oferit afegir una patata, que també ha acceptat i, això si, m’ha dit un no rotund a la ceba fregida...

Quan ja estava bullint el carbassó i la patata ha vist una poma a sobre el marbre i de seguida ha dit: mamà vull posar-hi poma. Jo m’he quedat una mica així, però he pensat que tampoc havia de quedar tan malament, així que l’he ajudat a pelar-la i l’hem afegit a l'olla. En acabar de bullir-ho tot, ho em passat pel turmix amb un rajolinet d'oli.

El resultat ha estat deliciós. De debò! Us convido tastar-ho.


Després, cadascuna al seu plat, li ha donat el seu toc de gràcia personal. Jo he afegit ametlla molta i l’Àfrica li ha posat unes panses. A la Mara ja li ha estat bé així. A veure que se li acut al papa...

Bon profit!

4 comentaris:

  1. Dons em sembla que m'ho apunto pel pròxim puré de verdura ,que tenim uns carbassons gegants de l'hort que ja no tinc més idees per fer-los servir!!

    Petons

    ResponElimina
  2. Ja em diràs si us ha agradat!
    Bon profit ;)

    ResponElimina
  3. Avuí hem utilitzat l'ingredient màgic a una crema de carbassa y moniato. Estava realment bona!!

    Li hem afegit per sobre uns camagrocs a la paella mmmmm

    Fins aviat!

    ResponElimina