Per l'aniversari de l'Àfrica vam fer un pa de pessic de xocolata que va tenir molt d'éxit. Avui em repetit la recepta. Us faig 5 céntims:
Ingredients:
- 200 grams d'ametlla molta
- 200 grams de sucre (jo li poso de canya)
- 200 grams de xocolata
- 200 grams de mantequilla
- 5 ous
- 80 grams de farina
Preparació:
Es separen les clares de les gemmes d'ous. Es barregen aquestes últimes amb el sucre. Mentrestant es calenta la xocolata al bany maria i quan esta desfeta s'afegeix la mantequilla tallada a dauets i es remou bé. S'afegeix la xocolata, l'ametlla i la farina a la barreja del sucre i es remou fins aconseguir una masa homogènia.
Per últim es munten les clares a punt de neu i s'afegeix a la masa obtinguda. Després al forn, jo ho poso a 150ºC i vaig mirant.
Us recomano que feu servir les mans per barrejar els ingredients, almenys al final de tot; ja se, sembla una marranada, però, es tant gustós...
El resultat:
Ho sento màgiques, però no crec que duri fins dijous...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada