divendres, 23 d’abril del 2010

Caixa de disfresses

Ja fa uns mesos que tenia ganes de presentar-li a l’Àfrica un bagul de disfresses; primer vaig pensar en buscar-ne un de fusta sense pintar per decorar-lo nosaltres, però no són gaire barats, després en Goyo es va oferir a fabricar-ne un conjuntament amb l’Àfrica, però el moment no acabava d’arribar; així que, l’altre dia, aprofitant que teníem una capsa més o menys grossa a casa, vaig decidir que l’important era el contingut i no tant el continent.

En 5 minuts el bagul de les disfresses es convertí en la caixa de les disfresses, i, tal com m’imaginava, va tenir una acollida immillorable.




De moment li he posat el que tenia a mà: un parell de fulards, una estola de boda lila, una samarreta del barça (si, ho he posat com a disfressa, ho sento), uns pantalons de la Mara que ja li estan petits, un tros de roba de ratlles, una mascareta de dentista, un barret de piscina i una tira de pels que s’enganxava a la caputxa d’una jaqueta de l’Àfrica i que mai va voler portar...

Volia fer-li disfresses: una capa amb un llençol d’estrelles per que es disfressi de nit, un vestit e volants, ... però ara m’ho estic repensant i potser li vaig afegint trossos de roba i prou, ja que després de vestir-se tal i com podeu veure em va dir: Soy un leparrdooo, ggrrrr... :D. Crec que si li faig una disfressa més concreta li retallo una mica la imaginació...



Bé, ara ens queda decorar una mica la capsa, o no...

1 comentari:

  1. Ohh, yo también tengo pendiente hacer un rincón-baul-caja (aún no se que) de disfraces!! Lleva meses en proyecto y nunca me pongo a ello. Besos.

    ResponElimina