dijous, 31 de maig del 2012

Abelles


A la darrera fira que vam estar, vaig comprar una panel de cera, d'aquests que posen els apicultors als quadres que posen als ruscs, per tal de fer unes espelmes a casa.

Les espelmes encara no les hem fet, però al panell li hem tret profit d'un altra manera :)

Havia vist que voltava una abella per la terrassa i li havia dit a l'Àfrica que potser ens entrava alguna a casa, que les abelles ensumen molt bé i aixó que teniem ho feien servir per fer-se la casa...

Efectivament, al cap d'una estona teniem l'abella dins la cuina, voltant pel panell de cera. Les nenes s'han posat una mica nervioses i a mi se m'ha acudit agafar el panell, portar-lo a poc a poc i ben aixecat per la cuina fins la terrssa i tirar-lo al terra; l'abella (com si ho haguessim assajat ;) ) ha seguit la cera i ha sortit amb ella. He tancat la porta i ens hem quedat una estona mirant.




L'abella, donava voltes, marxava, tornava, es posava per sobre la cera, tornava a marxar, tornava a venir... i les nenes no li treien ull.


Ja us diré si al final fem l'espelma o ja li em donat prou us

2 comentaris:

  1. Tenc unes fotos de les abelles que ronden la nostra garlanda, a la menuda li encanta mirar-les, totes enfeinades. Són uns animals extraordinaris. A veure si faig una entrada aviat.

    ResponElimina