Aquest matí hem fet crema de garrofa...
Una recepta molt snezilla, molt ràpida de fer i amb un resultat delicios!
Hem posat:
- 50 grams d'atmetlles picades
- 50 grams de mel
- 10 grams de garrofa en pols
Després només cal remenar-ho ben bé tot i, llestos!
Una llesca de pa... i a saborejar-lo :)
Gràcies Manou per la recepta! ;)
Quina bona pinta. Me l'apunto!!
ResponEliminaHo he de provar perquè vaig comprar garrofa en pols i encara no l'he fet servir per res.
ResponEliminaGràcies per compartir.
Una abraçada
Ho he pensat i crec que canviaré la mel per alguna melassa...
ResponEliminaOstres! merci per la recepta! Fa temps vaig comprar una boseta de garrofa en pols pura, i allò no hi ha qui s'ho mengi. Potser així li podrem donar un bon ús. Moltes gràcies!!!
ResponEliminaGenial!! A nosaltres ens encanta i la verita que el potet és un amica car. D'aquesta manera en podrem menjar més sovint.
ResponEliminaGràcies guapa!!
No m'esperava jo que aquesta entrada tingues tant d'èxit! ;)
ResponEliminaM'alegro molt que us hagi estat de profit (i mai millor dit).
Jo també faré variacions LaPantigana, segur que surt boníssima amb melassa.
Espero que em digueu que tal us ha anat :)
Petons a totes :x