dilluns, 3 d’octubre del 2011

El pinxapunxa

Recordo que jo tenia un joc com aquest, i ho recordo molt vividament; per això, imagino que tindria al voltant del 8 o 9 anys...



No se m'havia acudit que a les nenes els pogués agradar... Les trobava petites :)

Aquest cap de setmana, però, vam estar a casa d'una amiga i la Mara (sobretot) el va descobrir; aquesta amiga m'ha deixat que me'l emportés (per descobrir si es un caprici passatger o cal gastar-se els quartos aprofitant que ve l'aniversari de la petita), ja que el seu fill fa molt temps que no li fa cas...

Fa 2 dies que es la joguina estrella :)


Si us pasa com a mi, que penseu que aquesta joguina es per més endavant, val la pena que els hi oferiu, potser us donen una sorpresa ;)

2 comentaris:

  1. Mira, casualmente la semana pasada fui a comprarle uno al juguettos, que ahora tiene precios muy buenos. Pero el básico no lo tenían, tenían otros modelos luminosos y demás que no me gustaron nada.
    En cuanto tenga otra salida intentaré buscarlo en otro sitio...
    Pienso que a Acher también le va a gustar. Me gusta para mejorar la motricidad fina, trabajar los colores y crear ellos mismos de forma libre. ¡Ya te contaré cuando lo tengamos! Un beso.

    ResponElimina
  2. A casa també el fem servir molt aquest joc, jo de petita també hi jugava i sempre m'ha agradat que el tinguin, així com d'altres jocs i materials molt interessants, didàctics i de sempre, per dir-ho d'alguna manera! Salutacions!

    ResponElimina