dimecres, 26 d’octubre de 2011

Taulell de 100He fabricat aquest taulell de 100.

Primer he impres aquesta cuadricula en un full de color blau i l'he plastificat. Seguidament l'he enganxat amb la pistola de silicona (quin invent!) a una fullola de fusta i amb un llistó de fusta de 1x1 cm he fet un marc.

Després he impres aquesta cuadricula númerada en una enganxina tamany DIN-A4 i l'he enganxat en un altre DIN-A4, aquest cop de cartro-pluma (un altre invent...), aquest cartro pluma (que es tot de color blanc) es talla molt bé amb un cuter.

Tot això m'ha portat, més o menys, hora i mitja i ha quedat molt curiós.

Espero que amb aquest material descobreixi com funciona el sistema decimal.

L'Africa en quan l'ha vist li ha interessat i m'ha dit que volia "posar els números seguits així (en files)". La primera filera, es clar, la fet bé, la segona s'ha començat a liar, quan ha arribat al 12 ha posat el 21, després el 13 i quan ha trobat el 31 se'ls ha mirat una estona :). En trobar el 100 l'ha col·locat a l'última casella "perquè aquest té tres números" i llavors a començat a col·locar els números que anava trobant sense cap ordre, un darrere de l'altre... Mica en mica, no hi ha cap pressa.

7 comentaris:

 1. Segur que serà una gran ajuda per l'Africa! t'ha quedat molt bé!!

  ResponElimina
 2. QUé chulo, me ha encantado, me lo guardo para más adelante!! Con el cartón pluma yo estoy haciendo las fichas de un juego de loto, para las fichas, y va fenomenal...¡Me ha gustado mucho!

  ResponElimina
 3. Waaaw, molt curiós no, ha quedat genial, més que curiós. Méncanta.
  Molts petons (soc la Sandra,mare de l'Ariam, no em deixa fer comentaris normal)

  ResponElimina
 4. t'ha quedat genial, ho intentaré fer i de pas, provaré també a fer el de pitagoras. merci!!

  ResponElimina
 5. Ha quedat molt bé! Només falta dir que el cartró-ploma es talla molt bé amb cúter esmolat, que si no, arrossega l'escuma (la meva época d'estudiant ha de servir d'alguna cosa, jajaja).
  Me l'apunto per més endavant...
  Una abraçada

  ResponElimina
 6. :)
  Sabia que us agradaria :)

  Un petó a totes

  ResponElimina
 7. M'ha agradat molt !!!! Intentaré fer-ho, a veure com surt. Moltes gracies

  ResponElimina