dilluns, 26 de setembre del 2011

Africa

A l'Africa l'interessa l'Africa ;)

Primer va començar pel tema de les guerres, parlant de si els soldats ens podien matar... En dir-li que nomès poden matar als paisos que estan en guerra em va dir: a l'Àfrica hi ha guerra, oi?

Després van ser els lleons... Volia saber si ens podien menjar... De seguida li vaig dir que no, que els lleons només vivien a l'Àfrica (i als zoologics, però això no compta!)

Fins aqui no sembla que hi hagi un interès massa especial, però l'altre dia a la platja em va pregutnar si a l'Àfrica tenien platja, jo li vaig contestar que si, que alguns paíssos i em va demanar que li digues el nom d'alguns d'ells: els que t'enrecordis, mama!

I ahir per la tarda, en sentir com un cotxe tocava la bocina i pensar si hi havia futbol, va sorgir un altra pregunta: a Africa fan futbol, mama? Novament em va demanar el nom dels paisos que hi jugaven (només vaig saber dir-li 2!!!)

Bé, crec que no cal esperar més...
He impres un mapa mut de l'Àfrica en un paper imantat, hi he posat el nom dels paisos i l'he enganxat a la nevera... Volia fer-lo com si fos un puzzle per paisos, però, al final, he pensat que així n'hi ha prou de moment...



A veure que sorgeix d'aquí, ja us ho explicaré :)

1 comentari:

  1. La curiosidad es preciosa... ¡querer saber!! Buena idea lo de ponerle el mapa imantado. Besos!

    ResponElimina