dijous, 29 de setembre del 2011

Conciliació? Fem-la possible!



En aquest país la conciliació familiar es una vergonya. De fet, es un eufemisme! Perquè de familiar en te ben poc; mes be es tracta de com aparcar a la familia el mes aviat possible i quantes mes hores millor per tal de poder produir, com si aquesta familia no existís; pero existeix.

Es inhumà fer que un nadó de 16 SETMANES estigui separat de la seva mare durant varies hores cada dia...

Fa temps que demanem que aquesta baixa s'allargui. L'Ira sembla que s'ha cansat i s'ha proposat que fem soroll; no seré jo qui la deixi sola!

Jo he pogut conciliar. Com? Senzill, soc autònoma i puc fer la meva feina des de casa; amb una reducció important de l'horari, es clar! Moltes famílies no tenen aquesta sort.

Allargar la baixa maternal fins als 6 mesos com a mínim, facilitar que algunes mares puguin tenir cura dels seus petits durant els 2 o 3 primers anys de la seva vida (fent-lis entrega cada mes de l'import que s'abonaria a una escola bressol, per exemple), afavorir les empreses que optin per la contractació de personal amb infants petits a càrrec a mitja jornada,... Podem demanar un ventall de mesures per aconseguir aquesta conciliació.

Que? Us ve de gust posar mans a la feina?



S'ha creat un grup al Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada