divendres, 8 d’abril de 2011

Un mecanisme guapo!

Un cosí ens va deixar una furgoneta per pujar a Can Gregori, ja que haviem de portar algunes coses que ja ens feien nosa a Barcelona.

Quan ja estavem allà, l'Àfrica va estar una estona dins amb son pare i quan va baixar em va dir tota emocionada: mira mama! si li dones voltes a això es puja i es baixa el vidre de la finestra!!! oi que es guapo? Quan ens canviem de cotxe voldré un com aquest, però igual, igual, que m'agrada molt això de la finestra...Crec que no li farem massa cas, que segur que després, en dos dies està ja cansada de pujar i baixar finestretes ;)

3 comentaris:

  1. Qué bueno!! ...pero claro, para ella era toda una novedad!! Un besico.

    ResponElimina
  2. Jajaja!! Que bo!! Doncs la veritat, és millor amb la finestra elèctrica, perquè almenys així pots apretar el botonet que fa que ells no puguin baixar i pujar la finestra, que amb els manuals això no passa i sempre estan pujant i baixant les finestres!!! (I deixant-les obertes quan surts del cotxe!!!).

    ResponElimina
  3. Ostres! Doncs jo no he trobat asurar botones per bloquejar-les i quan va asegura al davant arriba amb el peu i em te fregida ;)

    ResponElimina