divendres, 5 de març del 2010

6 coses a l'atzar

La Sylvia desde els seus núbols ens envia aquesta proposta: parlar de 6 coses nostres a l'atzar i intentar posar-ne una imatge. Bé, doncs, això es que m'ha sortit.

• La casa de Figueres (bé, de Terrades), no sabem ben bé quan la podrem fer, de moment tenim el terreny i una caseta de fusta. La nostra il•lusió: anar-hi a viure quan les nenes encara siguin petites i que, llogant el pis de Barcelona, el pare no hagi de treballar…



• La Makabra: es una nau ocupada on hi ha material per què entrenin els artistes de circ; cada divendres està obert als infants, fan sopar i espectacle. Es un espai on cadascú ens ho passem bé a la nostra manera i l’Àfrica es nodreix d’art corporal i amistats.



• El món: ens agrada molt viatjar, la veritat es que desde que som familia ho hem fet poc; amb l’Àfrica només hem anat a Cadis, Burgos i Lanzarote; però tinc moltes i moltes ganes de fer un viatge llarg (tant en la distància com en el temps), suposo que encara trigarem una mica, però tot arrivarà.



• L’aigua de casa: em posat un descalcificador i un equip d’osmosi, wuau, molt recomanable, s’han acabat les garrafes, l’aigua està boníssima, no hi taques de calç enlloc, el cafè surt més bo ...; el problema es que penso que en gastem més, esta tant i tant bona que em sembla que estic tot el dia bevent :D.



• Els amics: tenim els antic i els nous; els antics son pocs però dels bons, més o menys afins en la manera en que veiem alguns temes, però AMICS. I els nous han arribat amb la nostra maternitat i el nou estil de criança i escola, també bons amics amb molts interessos en comú i suposem que aquest cercle s’anirà engrandint ;)

• L’estiu: m’encanta, personalment, a la meva parella també i estic convençuda que l’Àfrica també el gaudeix més (però ens ho haurà de confirmar més endavant), ¿la Mara? Encara no n’ha viscut cap :). Ja arriba, que bé, fa mesos que l’estic esperant...



Bé i ara, si en tenen ganes, els remeto la proposta a Meninheira, a la Clara, a Salvia (poden ser 6 poemes si et bé més de gust), a l'Ester, a Nitdia (a veure com ho recicla això) i a Sandra i Javi

6 comentaris:

  1. Accepto la proposta! Avui m'ho penso i en quan els petits em deixin una estona m'hi poso!

    Fins ben aviat!

    ResponElimina
  2. Tot teu!

    http://compartetusecoideas.blogspot.com/2010/03/el-reto-de-sabrina.html

    ResponElimina
  3. moltes gracies Sabrina :)

    Hace tiempo que hice este mimo-meme: http://dalleuncolinho.blogspot.com/2010/01/memes-y-mimos.html como ves soy muy tardona cumpliendo, pero cumpliré con el tuyo también :D

    Me encanta vuestra futura casa, espero que pronto cumplais vuestro sueño.

    Un petó :*

    ResponElimina
  4. Jejeje, gracias me ha gustado mucho... Me doy por cumplida ya que la propuesta esta hecha.

    Un besote

    ResponElimina
  5. Hola!!! no coneixia el teu blog!!! Ara estic sense internet a casa i aprofito quan vinc a casa dels pares. Ho faré quan pugui estar a casa amb calme i miraré be el teu blog. Petons.

    ResponElimina