dijous, 13 de novembre de 2014

Proyecto oro

Tinc una botiga de joguines a la volta de casa, som com de la família ja...

Son joguinaires de tota la vida, d'aquells que veuen un nen i saben que vol, i a mi m'han calao! no he deixat de mirar aparadors de joguines des que era petita, quan no pensava en tenir fills deia que en tenia ganes per tenir excusa i tornar a jugar amb joguets... Com deia m'han calat, l'altre dia va i em diu, aix! Aixo t'agradaria a tu... no puc saber que li debia fer pensar, mai he mirat res per l'estil... Però si!

La Fiebre del oro de comansi.... Iiiiiuuuuujjjuuuu!


A l'Africa també li va agradar (per sort) i cap a casa que el vam portar. Es impossible de creure però encara no l'hem obert, i fa 4 dies que el tenim!!!! (digues que l'aniversari de la Mara, que ha caigut pel mig, també ha ajudat...)

Li vaig dir a l'Africa que, per jugar be i treure-li profit, hauríem d'investigar i posar-nos en situació, o es que ella havia buscat or algun cop? o n'havia vist a algú buscar-ne...?

Vam anar cap al YouTube i el primer que ens va sortir sota buscadores de oro va ser tot un encert, al principi em deia que era un rotllo... Però a mi m'apassionava i em donava igual, vaig haver d'anar atendre a la Mara i ella volia seguir (per avançar) i no la vaig deixar, perquè? deia, "perquè HO VULL VEURE"... quan va mostrar com les plaques tectòniques van formar Califòrnia, va rebobinar i ho va veure 3 cops, jo anava comentant i explicant el que em semblava, al cap d'una estona l'Africa em va dir, ostres mama! tenies raó, al final es interessant...

Us deixo el vídeo, parla de l'or, d'on es troba, de com hi ha arribat, de les diferencies geologiques de jaciments,... estic d'acord amb l'Africa, rgeealment interessant!Es curios com acava, ve a dir que es gràcies a l'or que l'home es va posar a estudiar geología...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada