diumenge, 5 de juny del 2011

Donem-li un cop de mà a Habiba i a la seva bebè

Sembla mentida que el que us explicaré estigui passant de debó, i, a més, que estigui passant aquí mateix.

Habiba, una jove marroquí, mare d'una bebè de 15 mesos, a la que l'IMMF (Instituto Madrileño del Menor y la Família) li ha donat acollida a un dels seus centres, l'ha separat per la força de la seva petita perquè s'ha negat a seguir un programa per destetar al seu nadó.

Aquesta mare està destroçada perque no sap on es troba la seva filla, no em vull ni imaginar com estarà aquesta criatura, separada de la seva mare, deslletada per la força i de cop i al càrrec de persones sense cap sensibilitat (perquè si la tinguessin, no permetrien una barbaritat com aquesta).

Penso que aquest institut no mereix dur el nom del menor i la família.

Si això us indigna tant com a mi, seguiu aquest enllaç i demaneu la fi d'aquesta situació.

Aprofito aquesta entrada per declarar-me lactivista. Dono el pit a la meva filla gran des de fa quasi 5 anys i practiquem el tàndem des de que va nèixer la meva filla petita, ara farà 19 mesos... Se m'encongeix el cor i l'ànima només de pensar com estaria en el cas de la Habiba :(

2 comentaris:

  1. Como he dicho en otros blogs, parece mentira que estemos en el siglo XXI y en un país que llamamos desarrollada...¡menuda barbaridad! Yo también me declaro lactivista y lo defenderemos donde haga falta. Un beso.

    ResponElimina
  2. Si Inma, una barbaridad... Para llorar, para gritar... Imposible de entender... Que impotencia y que dolor!

    Un besazo

    ResponElimina